Deda mraz poklonima obradovao mališane u obdaništu Sunce - Goražde PRESS

Breaking

28. 12. 2017.

Deda mraz poklonima obradovao mališane u obdaništu Sunce

Povodom nastupajuće Nove godine mališani JU za predškolski odgoj i obrazovanje - dječije obdanište ''Sunce'', zajedno sa svojim odgajateljima, organizovali su tradicionalnu novogodišnju priredbu koja je održana danas u prostorijama pomenutog obdaništa.

Kao i uvijek, priredba je obilovala raznim zabavnim sadržajima, pjesmom i recitacijama, te predstavama koje su mališani prethodnih dana neumorno spremali, a kojima su izmamili aplauze i osmijehe prisutnih.

Priredbi je prisustvovao veliki broj roditelja i rodbine mališana.

Obzirom da je bio spriječen prisustvovati priredbi iz opravdanih razloga novogodišnje čestitke u ime gradonačelnika dr.sci. Muhameda Ramovića prisutnim mališanima i njihovim roditeljima je prenijela direktorica JU za predškolski odgoj i obrazovanje - dječije obdanište ''Sunce'' Elma Bučo koja je u nastavku obraćanja dodala – ''U ime uposlenika JU za predškolski odgoj i obrazovanje želim prije svega da našim mališanima zaželim mnogo zdravlja i sreće, također i njihovim roditeljima želim mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u radu i da nam slijedeća godina bude lakša i ljepša od ove. Što se tiče naše JU mi pokušavamo na sve načine da poboljšamo uslove rada. Kada je u pitanju protekla godina, što se tiče naše ustanove, realizovali smo niz uspješnih projekata za što smo zahvalni, prije svega Gradu Goražde, Ministarstvu obrazovanja, mladih, nauke, kulture i sporta BPK, kao i kompanijama EMKA BOSNIA i Prevent Goražde.''



Goražde PRESS / Grad Goražde

Stranice