Poziv Goraždanima - Goražde PRESS

Breaking

12. 12. 2017.

Poziv Goraždanima

Redakcija portala Goražde PRESS pokrenula je novi projekat na društvenoj mreži FaceBook, odnosno novu fan stranicu koja ima za cilj da promoviše naš grad, zanimljive teme i događaje, te građane obaviještava o novim događajima i aktulenostima u gradu.

Pozivamo vas da učestvujete u našem radu, promociji našeg grada i naše društvene sredine kroz fotografije, zanimljive priče i teme koje nam možete slati u Inbox.

Također stojimo vam na raspolaganju za potpuno besplatnu promociju proizvoda i usluga na našoj FB stranici koja je otvorena za sve teme, posebno za promociju našeg grada.

Cilj nam je da budemo što aktivniji, prenesemo svaki kutak naše sredine, a tu nam treba i vaša pomoć, s toga pozivamo naše sugrađane da učestvuju u radu. Šaljite nam bilo kakve fotografije Goražda, one koje ste sami zabilježili, neke stare iz arhiva, stare i zanimljive priče, promociju kulturno-sportskih dešavanja, i svih ostalih dešavanja u našem gradu.

Za nepunih 24. sata naša nova stranica okupila je preko 220 fanova.

Naziv naše nove stranice na FB-u Moj Grad Goražde 

Želimo da napomenemo, da nas politika i političke teme, kao diskusije, političke stranke, pojedinci nas ne interesuju, niti će biti mjesta za iste na našoj stranici za promociju naše društvene sredine i grada.Redakcija

Stranice