MSŠ "Enver Pozderović" brojnim aktivnostima obilježila Dan škole - FOTO - Goražde PRESS

Breaking

23. 04. 2018.

MSŠ "Enver Pozderović" brojnim aktivnostima obilježila Dan škole - FOTO

SMŠ "Enver Pozderović" u Goraždu danas je brojnim aktivnostima obilježila svoj šesdeseti rođendan. Učenici su se jutros u Gradskoj dvorani takmičili u sportskim aktivnostima, a u popodnevnim satima održano je i potpisivanje protokola sa Prvom bošnjačkom školom iz Sarajeva kako bi se ozvaničila saradnja ove dvije obrazovne ustanove.

U školi je također održan i "Dan otvorenih vrata", gdje su učenici završnih razreda osnovnih škola mogli se upoznati sa programskim aktivnostima ove obrazovne ustanove u Goraždu.

U Velikoj sali Centra za kulturu učenici su priredili i Svečanu akademiju u povodu Dana škole. Na Svečanoj akademiji predstavljena je himna škole, te rezultati učenika ove škole koji su u školskoj 2017/2018. godini ostavili zapažene rezultate na takmičenjima iz svih oblasti na domaćim ali i državnim takmičenjima.

Na Svečanoj akademiji učenici su prikazali i zanimljiv video prilog posvećen Danu planete zemelje. Također učenici su na kraju priredili i predstavili i zanimljiv igrokaz koji su sami priredili.



POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU SA SVEČANE AKADEMIJE OVDJE



Goražde PRESS

Stranice