Dana 11.06.2018 Goražde PRESS bio je u vrhu posjećenosti - Goražde PRESS

Breaking

12. 06. 2018.

Dana 11.06.2018 Goražde PRESS bio je u vrhu posjećenosti

Goražde PRESS, dana 11.06.2017. godine bio je ponovo u vrhu posjećenosti, te je portal zabilježio 43.731 pregleda stranica. Obzirom da samo objavili i jednu vijest iz crne hronike, gdje u jutarnjim satima stijena se obrušila na autobus i tok prilikom je povrijeđen vozač iz Goražda i pedestogodišnja putnica koja je smrtno stradala, najčitanija je vijest na portalu tokom jučerašnjeg dana, sa preko 13.000 posjeta.

Obzirom da se kompanija Prevent našla u začaranom krugu političke igre, te da je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama i reakcije građana Goražda, radnika proizvodnih pogona Prevent u Goraždu, ali i građana Bosne i Hercegovine, u večrenjim satima objavili smo i tekst pod naslovom

"POLITIČKI UDAR NA GORAŽDANSKU PRIVREDU Preko leđa radnika Preventa do glasova"

Ovaj autorski tekst Goražde PRESS-a, zabilježio je preko 7000 pregleda.

Goražde PRESS pružat će i dalje kroz članke podršku razvoju i afirmaciji Goražda, građana Goražda, sportista, učenika koji kroz razne projekte doprinose našoj društvenoj zajednici, mladih.



I dalje će u svijet slati pozitivnu sliku, kakva mu je misija još od 2014. godine, sa fokusom da kroz objektiv pošalje i najmanji detalj našeg grada u svijet i svih aktulenih, društvenih dešavanja u Goraždu.

Goražde PRESS otvoren je za podršku, praćenje aktivnosti sa kojima želite da upoznate javnost, te nam sve informacije o događajima iz vašeg okruženja, ili oblasti možete slati na našu e-mail adresu: redakcija.gorazde@gmail.com

Obzirom da je i prošao jednu vrstu političkog udara, te pokušaja zastrašivanja preko određenog broja svojih poslušnika Goražde PRESS nastavit će dalje kroz svoj rad posebnu pažnju posvetiti mladima i njihovim aktivnostima u gradu.



Goražde PRESS

Stranice