Fudbaleri Goražda dobili vrijednu opremu od džematlija iz Amerike - VIDEO - Goražde PRESS

Breaking

26. 06. 2018.

Fudbaleri Goražda dobili vrijednu opremu od džematlija iz Amerike - VIDEO

Fudbalere Goražda danas je obradovao Begzudin ef. Jusić koji boravi i radi kao imam u Americi. Efendija Jusić je uz pomoć svojih džematlija širom Amerika, Bošnjaka uspio organizovati akciju u kojoj je obezbjeđena vrijedna oprema za fudbalere FK Goražde, i to u dresovima.

Riječ je o 40. kompleta Adidas opreme kao i kompleti za golmane našeg tima u dvije različite boje u kojima će naši fudbaleri u prestojećoj sezoni igrati utakmice.

Efendija Begzudin Jusić danas je i Predsdjeniku FK Goražde Muhamedu Zejnilhodžoću uručio i 300 dolara za štampu na uručenim dresovima.

Kako nam je kazao Predsjednik FK Goražde, iz kluba su zahvalni ovoj vrijednoj donaciji, a posebnu zahvalnost istiću efendiji Jusiću koji ih je danas i počastio ugodnom posjetom.

- Kao Predsjednik FK Goražde želim da se zahvalim efendiji Begzudinu Jusiću koji je na naš poziv odmah nesebično reagovao i prikupio za nas veoma važnu donaciju a tiće se sportske opreme. Hvala Begzudinu, hvala njegovim džematlijama, prijateljima koji su pomogli na ovaj način. U razgovoru sa Begzudinom, on nam je iskazao i dalju podršku te kazao da je ovo samo početak naše saradnje. Veliko hvala ispred FK Goražde. - rekao je za Goražde PRESS Muhamed Zejnilhodžić, Predsjednik FK Goražde.




Goražde PRESS

Stranice