Goražde PRESS i dalje je najažurniji lokalni online medij sa fokusom na društvene događaje - Goražde PRESS

Breaking

10. 06. 2018.

Goražde PRESS i dalje je najažurniji lokalni online medij sa fokusom na društvene događaje

Prepoznatljivo ime, orginalne fotografije, te poseban fokus na društvene događaje svrstavaju ga u sami vrh posjećenosti i jednog od najažurnijih lokalnih online medija.

Prema podacima Google analytics-a za mjesec Maj najviše pregleda imala je Početna strana Goražde PRESS-a, sa 6.767 pregleda.

Najažurniji lokalni online medij i ove godine donio vam je brojne foto-reportaže maturanata. I ako nerado objavljujemo i crnu-horniku, koja je tokom mjeseca maja obilježila i najveći broj preglednosti na portalu. Maturanti STŠ Hasib Hadžović bili su najpregledaniji.

Prema podacima Google analytics-a za mjesec maj Goražde PRESS zabilježio je 69.349 pregleda stranica.

Pred Goražde PRESS-om mnogo je još aktulenih dešavanja, pa ćemo naredne sedmice donijeti i foto-galerije i sa svečenih dodjela diploma maturanata tri goraždanske srednje škole. Prije par dana objavili smo i foto-galeriju iz OŠ Fahrudin Fahro Baščelija sa dodjele diploma učenicima završnih devetih razreda, ali i maturski defile učenika ove škole, te tako bili prvi medij u gradu koji je zahvaljujući svom angažmanu dao prostora i pažnju i učenicima ove škole.

(Najčitaniji članci na Goražde PRESS-u u mjesecu maju)


Budući da se rad i anažman Goražde PRESS-a vodi kao slobodno i volontersko objavljivanje, ponekad zbog neinformisanosti izostavimo događaje.

Uprkos pokušajima da se ospori njegov rad Goražde PRESS će i dalje u narednom periodu vas svakodnevno izvještavati o svima aktulenim događajima u gradu,  objavljivati i dalje kao i do sada najveće foto-galerije.

Ono što posebno želimo iskazati jeste da će se naš dalji angažman u gradu vršiti sa fokusom na učenike i mlade Goražda koji svojim angažmanom doprinose ovoj sredini, njihovoj humanosti, te učešću da pomognu društvenoj zajednici u gradu kroz razne školske projekete ali i druge van školske aktivnosti.

(Statistički podaci posjećenosti Goražde PRESS-a za mjesec maj)


U koliko nas želite objavjestiti o događaju, svojim aktivnostima, sve informacije nam možete poslati na našu službenu e-mail adresu: redakcija.gorazde@gmail.com, ili nas kontaktirati putem naše FaceBook službene stranice "Goražde PRESS".

Ono što želimo naglasiti našim vjernim posjetiocima da Goražde PRESS se nikad nije bavio politikanstvom, pa i u narednom periodu izostavljat će teme vezane za ovu oblast.

Goražde PRESS stoji na rasploganju za svaku vrstu medijske saradnje, ili potpuno besplatnog informisanja preko portala Goražde PRESS, kako bi se javnost i građanstvo u gradu upoznalo o nekom događaju, aktivnosti, humanosti, pomoći nekom, ili bilo kojem drugom pogledu informisanosti javnosti i građanstva u Goraždu.

Stranice