Asfaltirana dionica puta u naselju Pargani - Goražde PRESS

Breaking

04. 08. 2018.

Asfaltirana dionica puta u naselju Pargani

Nakon što su od starne Gradskog vijeća Grada Goražda usvojeni, Program uređenja puteva i putnih komunikacija na području grada Goražda i Programa uređenja grada i prigradskih naselja za 2018. godinu, te za iste potpisani ugovori, ovih dana počinju radovi na relaizaciji projekata iz pomenutih programa.

Tako je danas u naselju Pargani u završnoj fazi asfaltiranje, u sklopu kojeg je asfaltirano 300 metara puta. Vrijednost projekta je oko 28.000,00. KM, a izvođač radova je firma Goraždeputevi d.d.

Da je riječ o veoma značajnom projektu za građane Pargana istako je i predsjednik Savjeta Mjesne zajednice Goražde III Ramiz Ridžal, te dodao da se u ovoj godini u MZ Goražde III zahvaljujući Gradskoj upravi realizuju veoma važni projekti za građane.

Riječi zahvalnosti uputio je i stanovnik Pargana Džemail Selimbegović, te dodao – ''Ova putna komunikacija koja je danas asfaltirana  mnogo nam znači i ja bi iskoristio priliku da se zahvalim Gradu Goraždu na čelu sa gradonačelnikom dr.sci. Muhamedom Ramovićem, zatim našem predsjedniku MZ Ramizu Ridžalu i svim ljudima koji su dali doprinos da se ovaj projekat realizuje.''



Goražde PRESS / Grad Goražde

Stranice