Crvena jabuka pred hiljadama posjetilaca u Goraždu napravila spektakl za pamćenje - FOTO - Goražde PRESS

Breaking

05. 08. 2018.

Crvena jabuka pred hiljadama posjetilaca u Goraždu napravila spektakl za pamćenje - FOTO

I peti festivalski dan protekao je uz brojne zanimljive sadržaje za sve uzraste i generacije. Pored redovnih događaja, izložbi u Gradskoj galeriji, Biznis centru, te Sajmu starih zanata, ali i radionicama za djecu u parku Plavi cvijet, ljubitelji knjige večeras su mogli uživati u promociji knjige pod nazivom, "Dnevnik jedne ljubavi", autorice Dine Bavčić, a Mala sala centra za kulturu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.

Ljubitelji filma, u večernjim satima u Velikoj sali Centra za kulturu mogli su pogledati Francuski film pod nazivom "Tamara", u partnerstvu sa Francuskim institutom u BiH.

Bina ispred Gradske dvorane gdje se održava muzički dio programskog sadržaja petu noć ovogodišnjeg festivala bila je rezervisana za pop-rock muziku, tako su posjetioce zabavljali goraždanski bend pod nazivom "Ilvana&Trio".

Jedna od popularnih Sarajevskih grupa "Crvena jabuka", nastupila je na petoj večeri ovogodišnjeg festivala prijateljstva, te pred nekoliko hiljada posjetilaca ispred Gradske dvorane u Goraždu napravila spektakl za pamćenje.





Goražde PRESS

Stranice