DETALJI NESREĆE U GORAŽDU Žena koja je pala s oraha podlegla povredama glave i grudnog koša - Goražde PRESS

Breaking

14. 09. 2018.

DETALJI NESREĆE U GORAŽDU Žena koja je pala s oraha podlegla povredama glave i grudnog koša

Šezdesetpetogodišnja S. Š. smrtno je stradala nakon pada sa stabla tokom branja oraha u selu Bratinje kod Goražda. Prema riječima Emka Rizvanovića, šefa Ureda komesara policije Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, nesreća je policiji prijavljena u srijedu u 9.50 sati, nakon što je tijelo nesretne žene dovezeno u Urgentni centar Kantonalne bolnice u Goraždu.

- Žena je dovezena bez znakova života, s povredama glave i grudnog koša. Prema izjavama supruga i sina, pala je sa stabla oraha prilikom branja oraha u Bratinju. U Urgentni centar Kantonalne bolnice Goražde upućeni su pripadnici Uprave policije MUP-a BPK Goražde, koji su potvrdili navode prijave - kazao nam je Rizvanović.

Šokirani zbog ove tragedije, komšije i članovi porodice nastradale 65-godišnjakinje nisu imali snage govoriti. Dežurni tužilac Tužilaštva BPK Goražde, koji je s uviđajnom ekipom Sektora kriminalističke policije MUP-a BPK Goražde izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajem, nije naložio daljnje mjere u istrazi. U Tužilaštvu nam je rečeno da nema elemenata krivičnog djela i da je tijelo predato porodici.



Goražde PRESS / Avaz

Stranice