Uslovi korištenja - Goražde PRESS

Breaking

29. 07. 2016.

Uslovi korištenja

Goražde PRESS je u potpunosti nezavisna stranica i kreirana je kao djelo pojedinca. Sav sadržaj na stranici koji je potpisan slovima, uključujući i fotografije strogo je zabranjeno preuzimanje bez dozvole uredništva ove stranice.


Tekstualni sadržaj

Tekstualni sadržaj, vijesti, većina vijesti na stranici je preuzeta sa drugih internet stranica uz strogo navođenje izvora odakle je ta vijest preuzeta. Vijesti koje su potpisane sa izvorom "Redakcija, "Goražde PRESS" su vijesti u vlasništvu ove stranice, i nisu preuzete sa drugih internet stranica, te je kao takve strogo zabranjeno preuzimati, prisvajati, ili editovati bez dozvole uredništva, jer time kršite autorska prava uredništva ove stranice.


Fotografije

Većina fotografija na ovoj stranici je u vlasništvu ove stranice i njegovog urednika, te kao takve sve fotografije koje sadrže žig, "Goražde PRESS" je strogo zabranjeno preuzimanje, editovanje (uklanjanje žiga sa fotografija), bez dozvole uredništva ove stranice. Fotografije nisu prikazane u orginalnoj rezoluciji, a orginalu rezoluciju posjeduje samo uredništvo ove stranice, i samo ono ima pravo sa daljnjom distribucijom svih fotografija čiji je autor, kao i editovanjem fotografija.


FaceBook/Twitter/Google +

Ukoliko nas želite pratiti putem društvenih mreža, imamo aktivne redakcijske profile na facebook-u, twitter-u, i google +. Možete pratiti novosti koje objavljujemo na stranici, ili na blogovima, također često izbacujemo fotografije grada, i aktuelna zbivanja kroz fotografije. Možete vidjeti veliki broj fotoalbuma na facebook profilu, i na facebook fan stranici.


Bez obzira odakle ste, koje ste nacije, ili vjere, naši profili su otvoreni za vas, uz poštivanje pravila, koja važe za sve, kako za vas, koji nam dolazite iz drugih Zemlja, i koji Goražde poznajete samo putem fotografija, tako i za ljude, koji žive ovdje.


Na facebook-u, twitter-u, i google +, je strogo zabranjeno vrijeđanje ostalih fanova. Svi fanovi imaju pravo da iskažu svoje mišljenje, bilo ono pozitivno ili negativno za vas, ili za nas kao redakciju ove stranice, to mišljenje će ostati, i neće biti izbrisano.


Brisat će se samo oni komentari koji u sebi sadrže vrijeđanje drugih fanova, vrijeđanje važnih ličnosti, iz grada, i sl. Brisanje komentara administracija će vršiti bez predhodne najave. Nakon tri izbrisana komentara svaki fan će dobiti trajni ban.



Goražde PRESS

Stranice