Više od 200 mladih u šetnji s načelnikom ulicama grada - FOTO - Goražde PRESS

Breaking

28. 09. 2016.

Više od 200 mladih u šetnji s načelnikom ulicama grada - FOTO

Više od 200 mladih učestovalo je danas u šetnji s načelnikom općine Goražde, te nezavisnim kandidatom za novi četverogodišnji mandat Muhamedom Ramovićem.

Mladi su najprije se okupili ispred zgrade Izbornog štaba, odakle su zajedno s načelnikom prošli ulicu Ferida Dizdarevića, te preko mosta Žrtava genocida u Srebrenici, te ulicu Maršala Tita.

Mladi su zajedno s načelnikom položili cvijeće na Spomen obilježje "Goražde Grad Heroj". te su se odmorili u hotelu "Behar", nakon čega je napravljana zajednička fotografija u "Gun-Gor" parku.

Načelnik Općine Goražde u društvu mladih u čijem je i uvijek omiljen nije krio emocije prema građanima od kojih je danas doživio i veliko poštovanje te ogromnu podršku.



Mladi su se nakon "Gun-Gor" parka uputili prema mostu Alije Iztbegovića gdje su doživjeli velike ovacije od građana, također mladi su položili i cvijeće sa načelnikom i na Spomen obilježje poginuluj djeci 1992-1995, gdje je načelnik mladim održao i kratko predavanje, te dao do znanja da se nikad ne smije dogoditi ono što se dogodilo Goraždu i njegovim stanovnicima za vrijeme agresije.


Nakon današnje šetnje mladi su se uputili i na doručak sa načelnikom u tržnom centru "Bingo"


Goražde PRESS Vam donosi i više od 200 fotografija.


POGLEDAJTE CIJELU FOTO-GALERIJU - KLIKNI




Goražde PRESS







Stranice