ŽENE SU REKLE: Vodeći najpoželjni muškarac u Goraždu je.... - Goražde PRESS

Breaking

10. 09. 2016.

ŽENE SU REKLE: Vodeći najpoželjni muškarac u Goraždu je....

U našoj online anketi koju sprovodimo od 01. septembra i koja će trajati cijeli mjesec kada ćemo 01. oktobra objaviti i zvanične rezultate za "Najzgodni mister Goražda", gdje smo izabrali deset imena politički aktivnih subjekata sa područja Općine Goražde i BPk-a.

Napomenut ćemo posjetioce i kandidate koji se nalaze na listi naše ankete, da ovo istraživanje nema apsulutno nikakav vrijeđajući stav prema istim.
Danas 10. septembra objavljujemo i prvi krug Vaših glasova, te predstavljamo vodećeg "Mistera" Goražda.

Od samog početka plasiranja naše online ankete za najzgodnijeg mistera Goražda, na prvom, i vodećem mjestu ispred daleko mlađih kandidata žene su rekle:

Šemso Ferhatović - rođen 20.04.1960 dolazi iz Kluba SDA Vijećnik u Općinskom vijeću Općine Goražde



Šemso Ferhatović za sad ima 83 Vaša glasa. 

Ništa manje poželjan nije ni aktuleni načelnik Općine Goražde Muhamed Ramović rođen 07.04.1960 sa 63 Vaša glasa nalazi se na drugoj poziciji.

Ispod se nalazi trenutni slikovni prikaz broja glasova svih kandidata sa naše online ankete.


I dalje možete glasati do 01. oktobra kada ćemo objaviti i zvanične rezultate te dati titulu "Najzgodni mister Goražda".

Još uvijek Vašeg favorita možete dovesti na prvu poziciju, svaki Vaš glas se registruje. Omogućeno višestruko glasanje, tako da možete kliknuti na link ankete 10,100, ili 1000 puta svaki Vaš glas će biti registrovan, tako možete dovesti Vašeg favorita do prve pozicije.

Drugi krug Vaših glasova objavljujemo 20. septembra



Goražde PRESS




Stranice