Rukometašice Goražda pobjedile domaćina ekipu "Leotar" u Trebinju - Goražde PRESS

Breaking

16. 10. 2016.

Rukometašice Goražda pobjedile domaćina ekipu "Leotar" u Trebinju

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometašice, u Trebinju je ŽRK „Leotar“ poražen od ŽRK „Goražde“ rezultatom 23:31 (9:16).

Od početka večerašnjeg meča gošće su vodile tako da je njihova prednost iznosila dva do tri gola razlike sve do 18. minuta kada je bio rezultat 7:9. Do kraja poluvremena ekipa Zdravka Komnenovića dala je dva, a primila sedam golova te se na odmor otišlo sa rezultatom 9:16.

U drugom poluvremenu sve do 42. minuta gošće su održavale prednost iz prvog poluvremena. Međutim, za pet minuta domaće igračice došle su na minus dva 19:21, ali promašuju sedmerac što njihove rivalke i koriste tako da prave seriju od 0:5 i kraj utakmice dočekuju sa pobjedom od osam golova razlike 23:31.

U redovima ŽRK „Leotar“ Boro je postigla 10, a Mirela Jegdić 6 golova, dok je u redovima gošći iz Goražda najefikasnija bila Mujagić sa 14 i Marić sa 5 golova.

„U večerašnjoj utakmici gošće su napravile razliku u prvom poluvremenu da uz sav trud mojih igračica koje su došle na minus dva nismo mogli to da nadoknadimo“, rekao je Zdravko Komnenović trener Leotara.

Najveći problem bio je mali broj igračica u rotaciji, ali Komnenović je zadovoljan zalaganjem igračica ali će se u narednom periodu više pažnje posvetiti psihološkom planu.

Nakon ovog kola ŽRK „Leotar“ je još bez osvojenog boda, a ŽRK „Goražde“ ima dvije pobjede.

ŽRK „Leotar“: Kovač, Crnogorac, Kurajica, Boro 10, Mucović, Mišković 1, Anđušić 1, Sara Jegdić 1, Mirela Jegdić 6, Perotić 3, Šarenac, Čabrilo, Ana Gaćina 1, Sara Gaćina. Trener: Zdravko Komnenović.


trebinjelive.info

Stranice