Otvorena prodavnica Konzum Višegradska u Goraždu - FOTO - Goražde PRESS

Breaking

30. 08. 2019.

Otvorena prodavnica Konzum Višegradska u Goraždu - FOTO


U prisustvu brojnih kupaca, dobavljača, poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice danas je u centralnom cijelu Goražda svečano otvorena nova Konzum prodavnica na adresi Višegradska bb.

Svečanu vrpcu presijekli su Aida Obuća, premijerka BPK Goražde, Muhamed Ramović, gradonačelnik Goražda i Nihad Imširović, direktor Konzuma i time označili početak rada šestog Konzumovog prodajnoj objekta otvorenog na području Goražda i okoline u proteklih mjesec dana.

Konzum Višegradska prostire se na više od 450m2 površine i kupcima nudi bogat asortiman svježih i kvalitetnih proizvoda značajnim dijelom domaće ali i lokalne proizvodnje za svakodnevne potrebe domaćinstva. U prodavnici je zaposleno 15 zaposlenika.

Na dan otvorenja nove Konzum prodavnice, u znak dobrodošlice za kupce je pripremljen niz aktivnosti uz vrijedne nagrade, besplatne kupovine, zabavu za mališane te koncert Latifa i Mravka Travka, a aktivosti se nastavljaju i dan nakon otvorenja.

Već naredne sedmice u ovoj prodavnici počinje velika rasporodaja neprehrambenih proizvoda iz kategorija tekstila, igračaka, kućanskih potrepština i sezonskih proizvoda.



Goražde PRESS / Biznis.info

Stranice