Amina Omerdić učenik - načelnik - Goražde PRESS

Breaking

11. 03. 2017.

Amina Omerdić učenik - načelnik

Amina Omerdić, učenica IX razreda OŠ “Mehmedalija Mak Dizdar“ iz Vitkovića,  danas je učestvovala u projektu Općine Goražde ''Jedan dan učenik-načelnik'', gdje je na jedan dan obnašala funkciju Načelnika Općine Goražde.

Amina je u sklopu protokolarnih aktivnosti imala niz sastanaka i prijema koji su danas održani u zgradi Općine Goražde, kao i van zgrade. Između ostalih prisustvovala je sastanku sa predstavnicima FK Goražde, kao i sastanku sa Jonathan Moorom, šefom misije OSCE-a u BiH koji je danas posjetio općinu Goražde, gdje je u ime Načelnika pozdravila prisutne, te im poželjela dobrodošlicu u naš grad.



Na kraju radnog dana Amina se zahvalila načelniku Općine Goražde dr. sci. Muhamedu Ramoviću i njegovim saradnicima, te je istakla kako je ovo za nju jedinstveno iskustvo, kao i da joj je drago što je učestvovala u projektu ''Jedan dan učenik-načelnik''.

U okviru projekta ''Jedan dan učenik-načelnik'' za školsku 2016/2017. godinu kao i prethodnih godina učešće će uzeti najbolji učenici devetih razreda svih osnovnih škola sa područja općine Goražde.



Općina Goražde

Stranice