U selu Žigovi muškarac izvršio samoubistvo vješanjem - Goražde PRESS

Breaking

14. 08. 2017.

U selu Žigovi muškarac izvršio samoubistvo vješanjem

Dana 11.08. 2017.godine u 07,36 sati dežurnoj službi policijske stanice Goražde prijavljeno da je lice H.S., (1958.god) nastanjen u selu Žigovi, općina Goražde izvršio suicid vješanjem u porodičnoj kući. Na lice mjesta izašli su policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK Goražde i ljekar mrtvozornik, gdje je  utvrđeno da je gore navedeno lice izvršilo samoubistvo vješanjem.

Dana 11.08.2017.godine u 09,35 i 12,15 sati dežurnoj službi policijske stanice Goražde obratila su se lica  T.I., i Š.E., nastanjeni u naselju Vitkovići, ul.M.Bajića Baje općina Goražde i prijavili nasilan ulazak njihove podrumske prostorije. Na lice mjesta izašli su policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK Goražde koji su obezbjedili lice mjesta i izvršili uviđaj. Rad na pronalasku počinilaca, dokumentovanju događaja i kvalifikacija djela je u toku.

Dana 11.08.2017.godine u 15,20 sati  dežurnoj službi policijske stanice Goražde obratio se uposlenik Kantonalne uprave za šumarstvo  BPK Goražde i prijavio da je u mjestu Mirvići, općina Goražde, izvršena bespravna sječa i odvoz hrastovog drveta u količini od 4,80 m3. Na lice mjesta izašli su policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK Goražde koji su izvršili uviđaj.

Dana 13.08.2017.godine u 23,50 sati policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK Goražde su lice H.M. nastanjenog u Goraždu lišili slobode gdje je istom uručen prekšajni nalog iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i nepostupanja po znaku OSL-a, kao i  prekršajni nalog iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog omalovažavanja OSL-a u alkoholisanom stanju.


Goražde PRESS/Vlada BPK

Stranice