Prijavite se na festival omladinske umjetnosti u Goraždu - Goražde PRESS

Breaking

25. 06. 2018.

Prijavite se na festival omladinske umjetnosti u Goraždu

Srednjoškolac si? Svoju kreativnost izražavaš muzikom, fotografijom ili pak, glumom? Pa šta onda čekaš? Prijavi se na FESTIVAL OMLADINSKE UMJETNOSTI!

Šta je to FESTIVAL OMLADINSKE UMJETNOSTI?

FESTIVAL OMLADINSKE UMJETNOSTI namijenjen je kreativnim i maštovitim srednjoškolcima širom Bosne i Hercegovine koji imaju želju edukovati se u oblasti muzike, fotografije ili pozorišta, a sve uz pjesmu, zabavu, nove prijatelje ili čak, logorsku vatru!

GDJE I KADA?
FESTIVAL OMLADINSKE UMJETNOSTI realizuje Loklani Tim Goražde u saradnji sa ASuBiH i brojnim sponzorima u periodu od 9.7.2018. do 12. 7. 2018. godine na Fočanskoj jabuci (u blizini Grada Goražda).
Realizaciju projekta su finansijski podržali: Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini kroz Fond Socijalnog dana 2017, Grad Goražde, Mješovita zadruga “Staza”.

ŠTA JE POTREBNO DA BAŠ TI BUDEŠ DIO UŽARENE LJETNE ATMOSFERE NA FOČANSKOJ JABUCI?

Pravila su veoma jednostavna. Za početak, daj sve od sebe da prijavu popuniš detaljno, iskreno i originalno. Veoma nam je važna tvoja maštovitost. Pri popunjavanju prijave, razmisli, ZAŠTO BAŠ TI, ZAŠTO BAŠ FESTIVAL OMLADINSKE UMJETNOSTI?

Budi kreativan/a! Sretno, nadam se da se vidimo 9.7.2018. godine na Fočanskoj jabuci kad će tvoj jedini zadatak biti da poneseš brdo dobrog rapoloženja i hrpu pozitivne energije!

Aplikacioni formular popunite OVDJE.


hocu.ba

Stranice