U Petak i Subotu u Gradskoj dvorani u Goraždu bit će održan memorijalni malonogometni turnir "Meho Drljević - Dedo" i saborci - Goražde PRESS

Breaking

19. 06. 2018.

U Petak i Subotu u Gradskoj dvorani u Goraždu bit će održan memorijalni malonogometni turnir "Meho Drljević - Dedo" i saborci

Povodom pogibije legendarnog komandananta Meha Drljevića - Deda i saboraca i ove godine u Gradskoj dvorani bit će održan malonogometni turnir, 24. po redu.

Na turniru koji će početi u Petak, 22. 06. 2018. godine sa početkom u 18:00 sati, nastupit će ukupno šest ekipa, FK "Budućnost" Banovići, MNK "Željezničar Sarajevo, FK "Goražde" Goražde, FK "Kolina" Ustikolina, MNK "Drina" Goražde, "Emka-Bosnia" Goražde.

Treba napomenuti da će prije odigravanja turnira, istog dana biti upriličen oblizak Šehidskog mezarja u Kolijevkama te da će se proučiti tehvid u džamiji u Kopačima.

Ceremonija svečanog otvaranja turnira održat će se u Petak u 19:00 sati, a polufinalne i finalne utakmice u Subotu 23. 06. 2018. godine sa početkom u 18:00 sati.

Najboljim ekipama i igračima tokom turnira bit će dodjeljenje medalje i pehari.


Goražde PRESS

Stranice