INCIDENT U GORAŽDU Kamiondžiju pokušao izvući iz vozila i razbio staklo na vratima - Goražde PRESS

Breaking

03. 08. 2018.

INCIDENT U GORAŽDU Kamiondžiju pokušao izvući iz vozila i razbio staklo na vratima

Goraždanskoj policiji jučer poslijepodne obratio se vozač kamiona Đ. Dž. iz Goražda i prijavio kako ga je nepoznati muškarac nasilno pokušao izvući iz kamiona, te da mu je razbio staklo na vratima vozila.

Prema informacijama iz MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona, Đ. Dž. je u 15.45 sati dežurnoj službi Policijske stanice Goražde prijavio kako je upravljao kamionom marke "sacnia", koji je vlasništvo firme Janjina" d.o.o. Goražde, te da mu je u ulici Zdravstvenih radnika u Goraždu nepoznati muškarac otvorio vrata kamiona i pokušao ga izvući iz vozila prijeteći mu i upućujući psovke.

Nasilnik je nakon toga zalupio vrata kamiona, zbog čega je puklo staklo na vratima, a potom se udaljio sa mjesta događaja automobilom "peugeot".

Na mjesto događaja izašli su policajci Uprave policije MUP-a BPK, koji su ispitali navode prijave i fotografisali oštećenje na kamionu.

- Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do informacije o počiniocu, te je pozvan O .A. iz Goražda koji je u 22 sata pristupio u prostorije Policijske stanice Goražde. On je priznao počinjeni prekršaj - kazali su iz policije.

Osobi O. A. je uručen prekršajni nalog iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog naročito drskog ponašanja i fizičkog napada na drugu osobu.



Faktor.ba

Stranice