U toku posljednja 24. sata u Goraždu dvije saobraćajne nesreće - Goražde PRESS

Breaking

27. 06. 2018.

U toku posljednja 24. sata u Goraždu dvije saobraćajne nesreće

U 09,40 sati u prostorije dežurne službe policijske stanice Goražde obratio se G.R. iz Goražda i prijavio da je isti sjedio ispred svoje porodične kuće u Goraždu, u društvu sa H.Dž. i da  je tom prilikom Č.S. iz Goražda istom upućivao pogrdne riječi. Po navedenoj prijavi postupala je patrola policije policijske stanice Goražde koji su protiv lica Č.S. podnijeli prekršajni nalog iz oblasti ZOPPJRM-a zbog drskog ponašanja.

U 11,25 sati dežurnoj službi policijske stanice Goražde prijavljena je saobraćajna nezgoda sa  materijalnom štetom bez povrijeđenih lica, a ista se dogodila na magistralnom putu M-20 u mjestu Potrkuša-Grad Goražde. Na lice mjesta izašla je patrola policije Policijske stanice za kontrolu i regulisanje saobraćaja koji su izvršili uviđaj nezgode i obavjestili da su u istoj učestvovali: B.M. iz Goražda koja je upravljala p/m/v marke “Golf 2”, i K.M. nastanjen u Ustikolini Foča FBiH, koji je upravljao p/m/v marke “Golf A4”. Zbog počinjenog prekršaja protiv vozača K.M. podnešen je prekršajni nalog iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH.

U 18,50 sati dežurnoj službi policijske stanice Goražde prijavljena je saobraćajna nezgoda sa  materijalnom štetom, a ista se dogodila na magistralnom putu M-20 u ulici Maršala Tita-Grad Goražde. Na lice mjesta izašla je patrola policije Policijske stanice za kontrolu i regulisanje saobraćaja koji su izvršili uviđaj nezgode i obavjestili da su u istoj učestvovali: K.K. iz Poljske koji je upravljalo p/m/v marke “Opel nivaro”, i Z.L. iz Rogatice, koji je upravljao p/m/v marke “Golf A2”. Zbog počinjenog prekršaja protiv vozača K.K. podnešen je prekršajni nalog iz oblasti ZOOBS-a na putevima u BiH.



Goražde PRESS / Vlada BPK - izvještaj iz MUP-a

Stranice