Obilježen Dan Mjesne zajednice Sadba - Goražde PRESS

Breaking

11. 09. 2016.

Obilježen Dan Mjesne zajednice Sadba

Nizom prigodnih programskih sadržaja danas je u Mjesnoj zajednici Sadba obilježen Dan ove mjesne zajednice. Obilježavanju je prisustvovao određeni broj zvaničnika, mještana i predstavnika Savjeta mjesne zajednice. U sklopu programa održana su i sportska takmičenja - malonogometna utakmica, pješačke trke za djecu i odrasle.

Čestitku povodom Dana Mjesne zajednice Sadba najprije je uputio predsjednik Savjeta Džemail Žuga, koji je ovom prilikom još jednom podsjetio na značajne aktivnosti i  projekte koji su realizovani tokom protekle godine na području ove Mjesne zajednice, kao i projektima koji će se realizovati u buduće.

Današnjoj svečanosti u mjesnoj zajednici Sadba prisustvovao je i načelnik Općine Goražde dr.sci. Muhamed Ramović sa saradnicima koji je ovom prilikom također čestitao Dan MZ Sadba, nakon čega je pohvalio rad Savjeta ove Mjesne zajednice naglasivši kako je zahvaljujući dobrim odnosima i saradnji postignuto mnogo toga, a sve u cilju da se građanima stvore što bolji uslovi za život.


gorazde.ba

Stranice