Amina Turković - Učenik načelnik - Goražde PRESS

Breaking

07. 10. 2016.

Amina Turković - Učenik načelnik

Amina Turković, učenica IX razreda OŠ “Husein ef. Đozo“,  danas je učestvovala u projektu Općine Goražde ''Jedan dan učenik-načelnik'', gdje je na jedan dan obnašala funkciju Načelnika Općine Goražde.

Amina je u sklopu protokolarnih aktivnosti imala niz sastanaka i prijema koji su danas održani u zgradi Općine Goražde, kao i van zgrade. Između ostalih prisustvovala je prijemu za delegaciju bratske općine Adapazar koja je danas posjetila općinu Goražde, gdje je u ime Načelnika pozdravila prisutne, te im poželjela dobrodošlicu u naš grad. Zatim je prisustvovala sastanku sa predstavnicima CRS, kao i predavanju u sklopu projekta navodnjavanja.Na kraju radnog dana Amina se zahvalila načelniku Općine Goražde dr. sci. Muhamedu Ramoviću i njegovim saradnicima, te je istakla kako je ovo za nju jedinstveno iskustvo, kao i da joj je drago što je učestvovala u projektu ''Jedan dan učenik-načelnik''.

U okviru projekta ''Jedan dan učenik-načelnik'' za školsku 2016/2017. godinu kao i prethodnih godina učešće će uzeti najbolji učenici devetih razreda svih osnovnih škola sa područja općine Goražde.


gorazde.ba

Stranice