Općina Goražde podržala projekat "Izgradimo istočnu tribinu" - FOTO - Goražde PRESS

Breaking

27. 01. 2017.

Općina Goražde podržala projekat "Izgradimo istočnu tribinu" - FOTO

Kako bi podržao projekat “Izgradimo istočnu tribinu!” načelnik Općine Goražde dr.sci. Muhamed Ramović danas je posjetio FK Željezničar i stadion Grbavica, gdje se sastao sa direktorom Kluba Mirsadom Šiljkom i njegovim saradnicima.

Predstavnici FK Željezničar su prezentovali projekat izgradnje istočne tribine, a obzirom da FK Željezničar podržava mlade talente iz Goražda, te pruža podršku FK Goražde i da u našem Gradu Željo ima mnogo simpatizera načelnik Ramović je obećao podršku projektu. Pored projekta izgradnje istočne tribine, razgovarano je i o ostalim temama kada je u pitanju FK Željezničar.



Projekat “Izgradimo istočnu tribinu!” je pokrenut nakon što je akcija “Kupi stolicu za evropsku Grbavicu” pokazala do sada nezabilježenu sinergiju navijača, sponzora i prijatelja Kluba, te tako FK Željezničar nastavlja sa projektom rekonstrukcije Stadiona Grbavica. Naredni korak je izgradnja istočne tribine stadiona Grbavica koja će za navijače i sve druge posjetioce imati poseban značaj zbog toga što će im ista pružati dodatni osjećaj ugodnosti tokom gledanja utakmica FK Željezničar.



U projektu “Izgradimo istočnu tribinu!” mogu ponovo učestvovati sva zainteresovana fizička i pravna lica, s tim da se akcija ovaj put neće zasnivati na modelu donacije. Umjesto toga, FK Željezničar svim zainteresovanim nudi kontračinidbu i mogućnost kupovine desetogodišnjih ulaznica koje će važiti za sve utakmice u organizaciji FK Željezničar (Premijer liga, Kup BiH, evropske i prijateljske utakmice).


gorazde.ba

Stranice