Verbalni napad i tuča tokom 24. sata u Goraždu - Goražde PRESS

Breaking

12. 06. 2019.

Verbalni napad i tuča tokom 24. sata u Goraždu


Dana 11.06.2019.godine u 10,15 sati u mjestu Ustikolina – općina Foča FBiH, dogodila se saobraćajna nezgoda, sa materijalnom štetom bez povrijeđenih lica. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je izvršili uviđaj i utvrdila da su u nezgodi učestvovali M.S., iz Foče i R.R,. iz Subotice. Vozaču M.S., uručen  je prekršajni nalog iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Dana 11.06.2019.godine u 14,10 sati u prostorije dežurne službe policijske stanice Goražde obratio se B.N., iz Goražda i prijavio da mu se obratilo lice G.R., iz Goražda i prijavio da mu je u ulici Ibrahima Čelika – Grad Goražde, lice Č.S.,  iz Goražda  upućivao pogrdne riječi. Po navedenoj prijavi postupala je patrola policije koja je protiv lica Č.S.,  podnijela prekršajnu prijavu iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog naročito drskog ponašanja.

Dana 11.06.2019.godine u 20,40 sati dežurnoj službi policijske stanice Goražde obratila se H.R., iz Goražda i prijavila da je u ulici 1.Maj – Grad Goražde, njenog supruga H.M., iz Goražda, fizički napao Č.Đ., iz Goražda. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je ispitala navode prijave i utvrdila da je Č.Đ., fizički napao H.M., te se potom navedeni  udaljio sa lica mjesta. Lice  H.M., je alkotestiran gdje je kod istog ustanovljeno prisustvo alkohola u organizmu u iznosu od 1,48 g/kg. Rad na navedenom događaju je u toku.



Goražde PRESS / Vlada BPK

Stranice