Emira Mujezinović učenik - načelnik - Goražde PRESS

Breaking

04. 04. 2017.

Emira Mujezinović učenik - načelnik

Emira Mujezinović, učenica IX razreda OŠ “Husein ef. Đozo“, danas je učestvovala u projektu Općine Goražde ''Jedan dan učenik-načelnik'', gdje je na jedan dan obnašala funkciju Načelnika Općine Goražde.

Emira je u sklopu protokolarnih aktivnosti imala niz sastanaka koji su danas održani u zgradi Općine Goražde. Između ostalih, prisustvovala je i sastanku sa ambasadoricom Indonezije u Bosni i Hercegovini, NJ.E. gđa. Amelia Achmad Yani koja je danas posjetila Općinu Goražde, gdje je u ime Načelnika pozdravila prisutne, te im poželjela dobrodošlicu u naš grad.

Na kraju radnog dana Emira se zahvalila načelniku Općine Goražde dr. sci. Muhamedu Ramoviću i njegovim saradnicima, te je istakla kako je ovo za nju jedinstveno iskustvo, kao i da joj je drago što je učestvovala u projektu ''Jedan dan učenik-načelnik''.

U okviru projekta ''Jedan dan učenik-načelnik'' za školsku 2016/2017. godinu kao i prethodnih godina učešće će uzeti najbolji učenici devetih razreda svih osnovnih škola sa područja općine Goražde.


Općina Goražde

Stranice